VIPBox ERP FUNKCIÓ

SZERZŐDÉSKEZELÉS

A szerződés modul teljes mértékben testre szabható, hiszen minden cégnél más-más funkcionalitásnak van kiemelt szerepe.

Alapmodul

Az alapmodul lehetővé teszi a szerződéses partner nevének, szerződésszámának és más alapadatainak nyilvántartását.

Ezen felül lehetőség van az egyes szerződéses teljesítések tételes rögzítésére, határidők, számlázási szabályok, kapcsolódó szolgáltatások, díjak és tarifák nyilvántartásba vételére.

Speciális modulok

Speciális modulként szervíz szolgáltatások, szervizelt gépek, gyáriszámok is rögzíthetők, összekapcsolódva így a szervíz modullal.

Ugyanígy lehetőség van díjszabási profilok létrehozására is. A szerződés modul szorosan kapcsolódik a beszerzéshez és értékesítéshez, melyek az alapadataikat és kondícióikat átveszik a kapcsolt szerződésekből.

2022 21 Szerzodes1

Elszámolások

Az elszámolások a szerződések "betétei", melyek részletesen tartalmazzák a teljesítéssel kapcsolatos információkat, mint fizetési- és szállítási feltételek, vagy számlázási, szállítási és levelezési címek.

Az elszámolásokhoz szolgáltatások, azokhoz díjak rendelhetők, melyekből egy gombnyomásra elkészíthető az időszakos, állandó díjakat tartalmazó számlák.

Fogyasztás nyilvántartás

Az elszámolásokhoz fogyasztási adatok is rögzíthetők, vagy becslés által generálhatók. A fogyasztási adatok rögzíthetők manuálisan, vagy betölthetők Excelből, esetleg egy webes ügyfélportálon keresztül is.

2022 22 Szerzodes2