VIPBox ERP

ÜGYVITELI RENDSZER

Üzleti megoldás KKV-kra tervezve

Vállalatirányítási rendszerünk a kis- és középvállalkozásoknak számára nyújt megoldást a mindennapokban. A hatékonyan adatkezelés és a piaci versenyben való helytállás már nem csak a nagy cégek működéséhez elengedhetetlen.

A VIP Box ERP-vel időt és pénzt spórol meg a munkafolyamatok automatizálásával és egyszerűsítésével. 20 éve fejlesztjük rendszerünket és fejlesztünk megoldásokat a KKV szektorban, kielégítve akár extrém szükségleteket is.

Mikrovállalkozásoknak...

...mert az integrált rendszer nem kényszerít bonyolult üzleti mechanizmusok bevezetésére. Elég csak annyi funkciót használni, amennyire éppen szükség van. Azonban adott a lehetőség, hogy a jövőben, ha változik cégük ügymenete ( pl. több üzletük lesz), akkor a megnövekedett igényeiknek megfelelően tudják használni az ügyviteli rendszert, nem kell újabb, nagyobb rendszer megvásárlására beruházni.

Kis- és középvállalkozásoknak...

...mert egy jól átgondolt, összetett vállalatirányítási rendszer, melyet ügyfeleink igényei, észrevételei, véleménye, alapján fejlesztettünk tovább. Fő célunk nem az volt, hogy néhány gombbal megoldjuk a használatát, hanem elsősorban az, hogy minden olyan lehetőség, funkció benne legyen, amelyre az Ön cégének szüksége lehet.

Így például a rendszer a több raktárral rendelkező, legösszetettebb működésű cégek ügyviteli igényeit is ki tudja elégíteni, hiszen több raktárra, azon belül akár tárhelyekre lebontva tudják árukészletüket nyilvántartani.

Teljes mértékben tud abban segíteni, hogy rendezetten, áttekinthetően, bonyodalmak nélkül, naprakészen tudják számontartani teendőiket, készleteiket, partnereiket, rendeléseiket, számláikat.