GINOP 3.2.2.

Modern Vállalkozások Programja
 

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megjelent a "Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!" pályázat, melynek fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Támogatott szállítóként a Falcon-Soft Kft. is részt vesz a programban, melynek keretében a VIPBox ügyviteli rendszerhez kedvezményes áron juthatnak hozzá a pályázatban részt vevő partnerek.

Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik. A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik

ginop322

ginop322 vipcloud

Regisztrálok a kedvezményért!