VIP Box ERP

Tudjuk, hogy egy vállalatirányítási rendszerben a különböző feladatokhoz nem ugyanazokra funkciókra van szükség, így nem is ugyanaz a képernyő praktikus mindenhol. Ezért nem egy séma szerint alakítottuk ki rendszerünk felhasználói felületét, hanem aszerint, hogy éppen milyen feladatokat szeretne elvégezni. Fő célunk az volt, hogy minden olyan lehetőség, funkció megtalálható legyen, melyre az Ön cégének szüksége van.

Ha egy olyan vállalatirányítási rendszerre van szüksége, amelyet úgy alkottak meg, hogy minden munkafolyamatnál az Ön „keze alá dolgoztak" a szoftver készítői, vagyis már előre átgondolták, hogy melyik feladatnál mire lesz szüksége, akkor jó választás a VIP Box ERP.

Önnek nem kell azzal töltenie az idejét, hogy a szükséges modulokat összeválogassa, és nem kell arra költenie a pénzét, hogy ezeket külön-külön vásárolja meg, vagy utólag vegyen hozzá egy újabb modult, aminek persze újabb költsége van és nem utolsó sorban annak külön kell megtanulni a használatát, ami Önnek megint idő és pénz.

Mit nyújt önnek a Falcon-soft?

Tervezés és
kivitelezés

Ügyviteli megoldások és weboldal / e-commerce webshopok, valamint egyedi megoldások tervezése, kivitelezése és fejlesztése. Az elképzeléstől a megvalósításig.

Önre szabjuk
a rendszert

Készek vagyunk egyedi igényeinek felmérésére és megvalósítására. Ne Ön igazodjon a rendszerhez, mi Önhöz igazítjuk.

Folyamatos terméktámogatás

Kérdése van? Elakadt a használatban? Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, Skype-on, vagy e-mailben.


megnézem a szolgáltatásokat